Produkty pro mate tea (5)

Mate čaj / Brazilská bylina

Mate čaj / Brazilská bylina

Maté čaj se získává z usušených listů rostliny čajovníku maté a díky fermentaci získává svou jedinečnou chuť. Díky vysokému obsahu kofeinu, vitamínů a tříslovin, maté povzbudí metabolismus a tím trvale zvyšuje schopnost soustředění. I během diety pomáhá šálek před jídlem potlačit chuť k jídlu. Vzhledem k jeho velmi pozitivním účinkům se maté čaj stále více stává lifestyle nápojem a získává si stále více příznivců, i zde u nás. Vyzkoušejte naše chutné směsi a objevte další aspekty maté čaje!
Přírodní Čajové Chutě

Přírodní Čajové Chutě

Chcete posílit chuť a vůni svých produktů o určitou čajovou notu? Pro tento účel jsou vedle našich extraktů zejména přírodní čajové aroma od Plantextrakt první volbou. Obsahují charakteristické chuťové a vonné látky jednotlivých druhů černého a zeleného čaje trvale. Naše přírodní aroma jsou nabízena jak v práškové, tak v tekuté formě. Protože jsou také rozpustná ve vodě, téměř bezbarvá a bez kofeinu, můžete je použít velmi univerzálně. Všechna naše čajová aroma navíc splňují požadavky na košer certifikované ingredience. Velká část našich čajových aromat je také halal certifikována.
TENNO Matcha - Ceremoniální Kvalita

TENNO Matcha - Ceremoniální Kvalita

Region Uji v prefektuře Kjóto je kolébkou historie Matcha. Matcha nejvyšší kvality se zde vyrábí po staletí a mnoho renomovaných výrobců zde stále působí. Matcha TENNO z Uji, s nepřekonatelnou vůní, je pýchou našich čajových producentů. Produkt: prášek z organického zeleného čaje Matcha Kvalita: Ceremoniální kvalita - pro ceremoniální použití Účel: Ideální pro Ceremonii Matcha, buď jako Koicha (zelené espresso) nebo Usucha (naředěné). Pocity: Jemná zelená barva s čerstvou sladkostí. A12-10003 - Kovová krabička 30g MatchaMagic Label-MOQ: 5 Krabiček Soukromé & Bílá značka MOQ: 100 Krabiček Č. art.: A12-10004 - Kovová krabička 80g MatchaMagic Label-MOQ: 5 Krabiček Soukromé & Bílá značka MOQ: 100 Krabiček Certifikáty: JAS-Organic, EG-ÖKO Analýzy: Pesticidy, radioaktivita, těžké kovy a mikrobiologie.
Bio Černý Čaj

Bio Černý Čaj

Černý čaj se převážně pěstuje a sklízí v Indii, na Srí Lance a v afrických zemích. Na rozdíl od zeleného čaje, u černého čaje probíhá po sběru několik výrobních kroků, jako je fermentace. Jen tak vzniká nezaměnitelné černé čajové listí. Na Srí Lance se černý čaj stále prodává pod názvem Cejlon. Srí Lanka je čtvrtým největším producentem čaje na světě. Většina z toho je exportována. Také v Číně existují oblasti pěstování, které se specializují na zpracování černých čajů. Provincie Yunnan, na jihozápadě Číny, je známá jak černým čajem, tak regionálními specialitami, jako je dlouho zrající Pu – Erh – čaj (také nazývaný červený čaj) nebo Keemun.
Bio Zelený Čaj

Bio Zelený Čaj

Zelený čaj se - na rozdíl od černého čaje - nefermentuje. Nejlépe tak odráží tvar listů původní rostliny Camellia sinensis. Díky šetrnému zpracování zůstává v čajových listech zachováno množství minerálních látek a vitamínů. Zelený čaj obsahuje hořkou látku tein, která nás stimuluje a povzbuzuje prostřednictvím nervového systému. Suché čajové listy obsahují podobné množství teinu jako kofein v kávě. Uvolňování této látky v těle však probíhá pomaleji, takže vzniká dojem, že jsme déle čilí a bdělí. Obsah teinu závisí na druhu čaje, ročním období, sklizni, teplotě vody a době louhování. Čajová rostlina se v Číně pěstuje a zpracovává na zelený čaj již několik tisíc let. Čína je tak nejstarší čajovou zemí na světě a lídrem v čajové kultuře. Žádná jiná země nepěstuje téměř tolik čaje.